LiZa
Lions maken feest in Zandvoort

UITSLAG Rally 31 mei 2008 (Foto's op digafoto.nl )

Home

Info

ContactIn 2009 zet U !! een nieuw RECORD in ZANDVOORT

car1car3<


Het evenement …Op Zondag 12 april 2009 - dat is 1e paasdag - gaat de LiZa organisatie samen met het Circuit Park Zandvoort een hele bijzondere activiteit organiseren. We gaan proberen het bestaande record in het Guinness World Book of Records te verbreken van het grootste aantal klassieke auto's in een parade. Kom dus allemaal met uw klassieker naar Zandvoort op 12 april.

Deelname ... U kunt meedoen als u een auto heeft met eerste kenteken in 1974 of eerder, een inschrijfgeld betaalt van 10 Euro, welke naar het goede doel gaat, en natuurlijk op 12 april op tijd verschijnt bij het Circuit van Zandvoort.

Aanmelding ...Kan eenvoudig en wel direct gebeuren op
dit formulier
Na aanmelding ontvangt u bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven email adres; na ontvangst van uw bijdrage wordt de inschrijving definitief. Voor meer detail zie details.

Sponsoring ...Een goede gelegenheid om uw bedrijf in de picture te brengen bij een grote interessante doelgroep en een spektakel dat ruime media aandacht zal krijgen!
Neem even kontakt op met info@lizazandvoort.nl
Dit doet Zandvoort in samenwerking met haar Lions Club omdat het leuk is gezellige dingen te doen, en het met enthousiaste Lions en sponsors nog leuker wordt omdat een positief saldo aan gehandicapte kinderen wordt besteed.
Rally