De Classic Car Morning start over:

EERSTE PINKSTERDAG - 12 JUNI - CIRCUIT ZANDVOORT

Derde Classic Car Morning

Twee jaar geleden vond op 1e Paasdag onder aanvoering van Lions Club Zandvoort (LiZa) een recordpoging plaats om meer dan 1.000 klassieke auto’s op het circuit bij elkaar te krijgen. Het sinds 2002 bestaande record met 948 klassieke auto’s werd helaas niet verbroken, maar de bijeenkomst van honderden klassieke auto’s van vóór 1975 was wel een groot succes en smaakt derhalve naar meer. Daarom zal dit jaar op zondag 12 juni, 1e Pinksterdag voor de derde maal de ‘Classic Car Morning Zandvoort’ plaatsvinden.  Een treffen in de ochtenduren, waarbij honderden klassieke auto’s verwacht worden.


RIJ MET JE EIGEN KLASSIEKER IN PARADE MEE OVER HET CIRCUIT

Vanaf circa 11.00 uur zullen de deelnemers parade rondjes over het circuit gaan rijden. Tussen 11.45 uur en 12.45 is er de gelegenheid voor een aantal deelnemers om circa 20 minuten voluit te gaan voor 50 Euro per auto. Het is daarbij wel verplicht een valhelm te dragen.

Het evenement is om 13.00 uur afgelopen.


VANAF € 10 KUN JE DEELNEMEN, SCHRIJF NU IN !

U kunt zich nu aanmelden op het inschrijfformulier Deelname is mogelijk vanaf €10. Op deze website komt ook de lijst van de reeds ingeschreven auto’s / deelnemers zodat u kunt checken of ook uw autovrienden al ingeschreven hebben. Hoort zegt het voort, dus zorg ervoor dat ook uw vrienden zich inschrijven. Inschrijven aan de poort op de dag zelf  kost u € 20,-

Meer details ??Details.htmlDetails.htmlshapeimage_5_link_0

Schrijf nu in voor

12 juni 2011
Classic Car Morning
ZandvoortInschrijven.htmlInschrijven.htmlInschrijven.htmlInschrijven.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1shapeimage_6_link_2

STICHTING LIONS HELPEN KINDEREN

Werft fondsen voor directe en gerichte steun aan kinderen in nood, zowel in Nederland als in de ontwikkelingslanden. Op onze website www.lionshelpenkinderen.nl worden een aantal initiatieven opgesomd.


Dit jaar gaan alle opbrengsten van de Classic Car Morning naar de Monique Velzeboer Foundation. Voormalig olympisch kampioen shorttrack schaatsen Monique Velzeboer raakte zelf na een sportongeval gehandicapt. Na haar revalidatie heeft ze zich toegelegd op fotografie en is ze zich gaan inzetten voor kinderen met een handicap. Monique is ambassadrice  van het Liliane Fonds waar al haar eigen stichting opbrengsten naar toe gaan. Zie voor nadere informatie ook op www.moniquevelzeboerfoundation.nl  en www.lilianefonds.nl

KOM VANAF 8.30 UUR NAAR HET CIRCUIT Eerste Pinksterdag geldt als rustdag van de races, die traditioneel op tweede Pinksterdag worden verreden. De Classic Car Morning Zandvoort brengt echter een leuke onderbreking van dit weekend. Vanaf 8.30 uur nodigen wij eigenaren van klassieke auto’s uit om naar het circuit te komen voor een fantastische happening. Ook zonder klassieke auto bent u van harte welkom om al dit moois te bewonderen.

EN KOOP LOTEN VAN € 5 VOOR PRACHTIGE PRIJZEN WAARONDER EEN VIP ARRANGEMENT VOOR 2 PERSONEN.

U wordt de kans geboden om een hele racedag als VIP te ervaren voor twee personen. Aangeboden door Circuit Park Zandvoort en door Wings & Wheels. Zie de detailpagina voor nadere informatie over het prijzenpakket. Bij uw inschrijving kunt u hiervoor loten kopen.

CONCOURS D’ELEGANCE

De deelnemende auto’s worden door een jury beoordeeld op hun schoonheid, originaliteit en leeftijd en bekers zullen aan de winnaars worden uitgereikt.

Links......

Foto’s
12 juni 2011
http://www.autopics.nl/index.php?p=gallery&onderdeel=diversen&pagina=ClassicCarMorning&x=1
http://www.pressphotocollection.com/events2011/html/classic_car_morning_12-6-2011.html
http://www.stuurop.com/index.php?cat=3-Classic%20Car%202011

Autopics

PressPhotoCollection

Stuurop


TREKKING LOTERIJ:
- Lotnummer 164. Dick van der Veen, Rijsenhout. Prijs: VIP arrangement Masters of Formula 3 op het Circuit Park Zandvoort op 13 augustus a.s.

- Lotnummer 175. J. Haafkens, Middenbeemster. Prijs: VIP arrangement Masters of Formula 3 op het Circuit Park Zandvoort op 13 augustus a.s.

- Lotnummer 181. Michael Pater, Broek op Langendijk. Prijs: VIP arrangement Classic Wings & Wheels Festival op vliegbasis Gilze-Rijen op 20 augustus a.s.

- Lotnummer 232, B. Luten, Bloemendaal. Prijs: VIP arrangement Classic Wings & Wheels Festival op vliegbasis Gilze-Rijen op 20 augustus a.s.

 

Lotnummer 175 en 232 zijn ter plekke op het circuit uitgereikt, voor de andere twee wordt kontakt opgenomen met de winnaars